UTFORDRINGER


Bli med oss i hjelpearbeidet, og opplev nærkontakt med mennesker som er svært like oss, men som mangler det meste! Du vil også få en lærerik tur med mange inntrykk og flotte opplevelser.


Siste nytt

En flott sommertur
blir det i år. Vi skal
møte skoleskipet
Gann i Riga den 4
juni.

Juleturen er fra
29 nov. til 6 des
Create your own web pages in minutes...
Agenda Tur er
din reisepartner...
Copyright 2012 Agenda Tur    All Rights Reserved
Besøkturer
Dette er turer som blir lagt opp som ferieturer med fokus på oss selv, med avslapning, badeliv, hyggestunder, men hvor vi også kommer i litt nærkontakt med befolkningen på stedene vi reiser til. Turene er ikke stressturer, men i rolige ettapper, og med stopp underveis til bespisning og felleskap. Vi stopper på "Russiske" markeder for å se, evt. handle litt, og ellers tar vi oss tid til å schoppe litt.
Alle våre turer har en kristen profil
Det betyr at vi har andakter og Guds ord underveis, med endel sang og musikk.
Våre egne turer går først og fremst til Øst Europa. Destinasjonene er Estland, Latvia og Litauen.
Noen turer går om Finnland, med tidliger Silja Lines store flotte båter, og med hurtig båter mellom Helsinki og Tallinn. Vi bor på gode hoteller, og spiser ute på resturanger. Dette er først og fremst opplevelsesturer, hvor vi møter en annen kultur, mennesker som snakker et annet språk, men ellers er de ikke så forskjellige fra oss normenn. Har du lyst på en annerledes tur, tar du kontakt med oss for din kirke, lag, forening, eller en gruppe du tilhører. Du er selvsagt velkommen til å kontakte oss om du er alene, eller med familie og ønsker å vite mere om turene.
TURENE VÅRE
Skole besøkturer
Vi besøker skoler i latvia, i bystrøk og på landet. Dette er veldig lærerrikt for ungdommer, og skaper gode relasjoner med Latvisk ungdom. Mange får et anerledes syn på forbruks samfunnet vårt, og får en nød for de som ikke har det så bra som oss.
Misjons og hjelpe prosjekt turer
Vi kjører turene for organisasjonen LatArb, som driver hjelpearbeid i Latvia. LatArb deler ut mat og klær til mennesker som ikke klarer seg selv. Det er mange som lever under fattigdoms grensa på landsbygdene i latvia, LatArb har der et samarbeid med kirker og sosialkontor. Arbeidet foregår i tre områder av landet: Gulbene Rajons, Rezekne Rajons, og Saldus Rajons.
Riga er et naturlig stopp i Latvia
Tallinn og gamlebyen er virkelig seerverdig
Storken finns det mange av i Baltikum
Jurmala, badebyen og rekreasjonsstedet er fantastisk en god sommerdag
Create your own web pages in minutes...
Agenda Tur er
din reisepartner...
VELKOMMEN               HISTORIKK             TURKJØRING               KONTAKT OSS